ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Έρχονται δύο νέα χρώματα για τo pro controller της Microsoft

Μπλε και κόκκινο!

Πέραν των απλών χειριστηρίων, η Microsoft αποφάσισε να δώσει χρώμα και επιλογές και στο Xbox Elite Wireless Controller Series 2 - Core της. Το ελαφρώς πιο οικονομικό pro controller του Xbox αποκτά νέα δύο νέα χρώματα, με αυτά να είναι το έντονο κόκκινο και το βαθύ μπλε. Ολόκληρο το χειριστήριο είναι βαμμένο σε αυτά τα χρώματα, με το μοναδικό σημείο που διαφέρει να είναι η λαβή τους, η οποία διαθέτει ένα μαύρο καουτσούκ.

Εκτός της χρωματικής διαφοροποίησης, δεν εντοπίζονται λειτουργικές διαφορές ή προσθήκες. Διαθέτουν ό,τι ακριβώς προσφέρει και το κλασσικό Xbox Elite Wireless Controller Series 2 - Core, όπως ρυθμιζόμενους αναλογικούς μοχλούς, μέχρι και τέσσερα κουμπιά στη πίσω πλευρά, δημιουργία διαφόρων προφίλ, όπως και πολλά άλλα. Επιπλέον, είναι και αυτά συμβατά με Xbox Series X|S, Xbox One αλλά και PC.

Η Microsoft έχει αποφασίσει από ότι φαίνεται να δώσει χρώμα στο gaming room μας, ενώ μπορείτε να τα προ-παραγγείλετε από σήμερα, στην τιμή 149,99 € των  πατώντας εδώ.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88