ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Shōgun βρίσκει ρόλο στην ταινία Ghost of Tsushima

Ο ίδιος έχει παίξει ξανά σε adaptation βιντεοπαιχνιδιού.

Μπορεί η ταινία Ghost of Tsushima να έχει ανακοινωθεί από το 2021, όμως η Sony φαίνεται πως θα αργήσει να βγάλει στην μεγάλη οθόνη το συγκεκριμένο adaptation. Αυτό συμβαίνει καθώς όπως όλα δείχνουν δεν έχει καταλήξει ακόμα στον άνθρωπο που θα ενσαρκώσει κινηματογραφικά τον αγαπητό Jin Sakai. 

Σύμφωνα πάντως με τον χρήστη του X, DanielRPK, η Sony βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Hiroyuki Sanada, γνωστό από την πρόσφατη σειρά του Disney+, Shōgun, ώστε να πάρει αυτός κάποιον ρόλο, αλλά κρίνοντας από την ηλικία του δεν θα είναι μάλλον αυτός του πρωταγωνιστή. Ένα τέτοιο σενάριο βέβαια θα φάνταζε ονειρικό για όσους λάτρεψαν τα Ghost of Tsushima και Shōgun. 

Το βιογραφικό πάντως του Hiroyuki Sanada είναι έτσι και αλλιώς εντυπωσιακό, αλλά στον ρόλο του ως Yoshii Toranaga ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ανεβάζοντας κατά πολύ την ζήτησή του. Μακάρι σύντομα η παραπάνω φήμη να επιβεβαιωθεί και από τα επίσημα κανάλια της Sony, τοποθετώντας τον έμπειρο Sanada πίσω από κάποιον σημαντικό χαρακτήρα. Πάντως ο Ιάπωνας ηθοποιός είχε συμμετάσχει και στο παρελθόν σε ταινία που προέρχονταν από IP βιντεοπαιχνιδιού, καθώς είχε υποδυθεί τον Hanzo Hasashi (Scorpion) στην ταινία Mortal Kombat του 2021.

Η ταινία Ghost of Tsushima διαθέτει ως επικεφαλής τον Chad Stahelski, director του John Wick 4, ο οποίος πρόσφατα είχε κατηγορήσει τα στούντιο, τις απεργίες, τις διαθεσιμότητες και το scouting ως τα αίτια που προκαλούνε τα delays στην παραγωγή των ταινιών.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.