ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Rayman μεταμορφώνει το Mario + Rabbids Sparks of Hope

Χορταστικό τρέιλερ για το τρίτο και τελευταίο DLC.

Το τρίτο και τελευταίο DLC του Mario + Rabbids Sparks of Hope είναι καθ’ οδόν και αναμένεται στις 30 Αυογύστου! Όπως μας είχε υποσχεθεί η Ubisoft, πρωταγωνιστής σε αυτό θα είναι ο πολυαγαπητός Rayman, ο οποίος θα συνοδεύεται από τη Rabbid Peach και τον Rabbid Mario σε μία εντελώς ανεξάρτητη και διαφορετική περιπέτεια από αυτή του βασικού παιχνιδιού και των πρώτων δύο επεκτάσεων.

Στο Rayman in the Phantom Show DLC, όπως αυτό θα ονομάζεται, το παραπάνω τρίδυμο θα βρουν τους εαυτούς τους στο Space Opera Network, που είναι ουσιαστικά ένα TV Studio γεμάτο εργαλεία και easter eggs. Του χώρου και των διαδικασιών εκεί ηγείται ο Phantom, ένας από τους antagonists του πρώτου παιχνιδιού (Mario + Rabbids Kingdom Battle), ο οποίος εργάζεται εκεί ως studio director και αναζητά βοήθεια στο να boost-άρει τα νούμερα των εκπομπών του.

Στο τρέιλερ του DLC βλέπουμε πως θα υπάρχουν πίστες στις οποίες ο Rayman θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τη χαρακτηριστική περιστρεφόμενη κόμη του, ώστε να πετά και να τις εξερευνά και κάθετα, ενώ ακούμε τη φωνή του David Gasman, που επιστρέφει για να παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο μετά από αρκετά χρόνια. Στη λίστα των επιστροφών συμπεριλαμβάνεται και ο συνθέτης του Rayman Legends που δημιούργησε μουσική και για το Rayman in the Phantom Show, ενώ με την κυκλοφορία αυτού του DLC θα κλείσει και η post-launch υποστήριξη του Sparks of Hope με νέο content.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.