ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Reptile επιστρέφει στο Mortal Kombat 1 μαζί με τους Havik και Ashrah

Με αλλαγμένα backstories όλοι τους.

Φυσικά και η NetherRealm Studios όφειλε να παραστεί στο EVO 2023, ιδίως όταν έτρεχε και ένα δικό της τουρνουά ως κύκνειον άσμα του Mortal Kombat 11. Τη ροή αυτού διέκοψε βέβαια για να μας διαφημίσει το επόμενο παιχνίδι της, που παραδόξως ονομάζεται Mortal Kombat 1.

Έχουμε σχηματίσει μία πολύ καλή εικόνα του γύρω-γύρω story και της πλειονότητας των playable χαρακτήρων, οπότε απομένουν τα τελικά κομμάτια του puzzle, μερικά από τα οποία συμπληρώθηκαν μέσω του παρακάτω τρέιλερ, εφόσον αυτό μας δείχνει τρεις ακόμη kombatants που θα μπορούμε να ελέγξουμε στο MK1, όπως και έναν Kameo χαρακτήρα.

Πρωταγωνιστής του τρέιλερ ο Reptile, ο πράσινος ninja, που σε αυτό το νέο timeline είναι σαύρα στην πραγματική του μορφή, έχει όμως την shapeshifting κατάρα, που τον μετατρέπει σε άνθρωπο. Το όνομα του, Syzoth, και φαίνεται πως θα παίξει και αυτός σημαντικό ρόλο στη σύνθεση ενός ισχυρού ρόστερ μαχητών για τον στρατό του Liu Kang. Το gameplay του, το moveset του για την ακρίβεια, διαθέτει πολλές από τις καθιερωμένες κινήσεις του ανανεωμένες, ούτως ώστε να ταιριάζουν στο νέο gameplay πυρήνα και στο lore που τον θέλει να μεταμορφώνεται κατά βούληση από σαύρα σε άνθρωπο και το αντίστροφο. Στο βίντεο προβλέψεων που είχα κάνει για το ρόστερ του MK1 είχα πει πως θα χαρώ πολύ να δω όλους τους MK ninjas μαζί και η ευχή μου (ή και μας) πραγματοποιήθηκε με την αποκάλυψη του Reptile.

Πιο outsiders για comeback ήταν οι περιπτώσεις των Ashrah κα Havik, δύο χαρακτήρες του MK: Deception, οι οποίοι επιστρέφουν σαφώς αλλαγμένοι. Η πρώτη αυτοπαρουσιάζεται ως «διάβολος» του NetherRealm, ενώ ο τελευταίος είναι νεότερος, αλλά το ίδιο αιμοβόρος και meme-able, εφόσον έχει την τάση να… διαμελίζει τον εαυτό του. Στο πλευρό του βλέπουμε τη Sareena, την Kameo προσθήκη που αποκτά επίσης πιο διαβολική μορφή από αυτή στην οποία μας είχε συνηθίσει.

Δεν έχει αλλάξει κάτι, οπότε περιμένουμε το MK1 να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου σε PC, PS5, Xbox Series X|S και Switch.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.