ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Shadow "τρυπώνει" στο remaster του Sonic Generations

Από τη σκιά στο φως.

Ημι-έκπληξη αποτέλεσε η περίπτωση του Sonic x Shadow Generations στο State of Play. Αυτό διότι γνωρίζαμε για το remaster του ήδη υπάρχοντος παιχνιδιού, ωστόσο δεν είχαμε ακούσει περί ανανέωσής του με ένα ολοκαίνουριο κομμάτι ιστορίας. 

Για να τα πάρουμε με τη σειρά, η SEGA επιβεβαίωσε την επιστροφή του Sonic Generations ανανεωμένο για PC και κονσόλες. Upscaled αναλύσεις και ανανεωμένα μοντέλα για χαρακτήρες και πίστες που εναλλάσσονται μεταξύ 2D και 3D, αφού αυτό ήταν το concept του εν λόγω τίτλου. Υπάρχουν πίστες που διατηρούν την κλασσική δισδιάσταση μορφή των Sonic the Hedgehog και άλλες που υιοθετούν την τρισδιάστατη λογική των μετέπειτα video game γενεών.

Κάτι που δεν υπήρχε και θα προστεθεί σαν "Bowser's Fury" στο remastered παιχνίδι είναι ένα νέο campaign με τον Shadow the Hedgehog, η ιστορία του οποίου θα ακολουθεί παράλληλα αυτή του Sonic, δηλαδή του βασικού παιχνιδιού. Καλή ευκαιρία για τη SEGA να προμοτάρει και τον μαύρο της σκαντζόχοιρο, γνωρίζοντας πως θα καλύψει και σημαντικό ρόλο στην επερχόμενη ταινία Sonic 3.

Το συγκεκριμένο θα έρθει, για να είμαστε πιο σαφείς, σε PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Switch κάποια στιγμή στο φετινό φθινόπωρο.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.