ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Shang Tsung φέρνει χάος στο launch trailer του Mortal Kombat 1

2 days left and it's koming our way!

Μπορεί να μην είναι τόσο ενθουσιαστικό όσο το αντίστοιχο launch trailer του MK11, δεν μπορούμε όμως παρά να μετράμε αντίστροφα για την κυκλοφορία του Mortal Kombat 1 κατόπιν αυτής της τελικής παρουσίασής του. Όπως υποθέταμε, σε αυτό συναντάμε τους δύο χαρακτήρες που ολοκληρώνουν το παζλ του αρχικού ρόστερ, παρακολουθώντας gameplay δυνατότητες των Shang Tsung και Reiko να εναλλάσσονται με διάφορες στιγμές και γεγονότα του κεντρικού kampaign.

Ο Shang Tsung είναι όπως τον αφήσαμε: μοχθηρός, ύπουλος, σατανικός, κάτι που αποτυπώνεται και στην ακραία βιαιότητα των κινήσεων του. Χρησιμοποιεί μαγεία για να τραυματίσει από κάθε πιθανή πλευρά τον αντίπαλο, καλεί δυνάμεις ευθέως προερχόμενες από το Chaosrealm και εκμεταλλεύεται τις shape-shifting ικανότητές του για να μπερδέψει και να πιάσει απροετοίμαστο τον εχθρό. Στο story δεν είναι ξεκάθαρο αν θα δράσει ως main antagonist, όμως είναι πρώτος υποψήφιος για πρόκληση αναστάτωσης στον «καμβά» που ζωγράφισε ο Liu Kang ως νέα πραγματικότητα.

Ο δε Reiko, ένας αποδεκτά κατά-κραγμένος χαρακτήρας της MK κοινότητας, είναι και αυτός πολύ γνώριμος, αν και δεν έχει συμμετάσχει και σε πολλά Mortal Kombat παιχνίδια του παρελθόντος. Δείχνει να βασίζεται πολύ στα χέρια και τα πόδια του για να συνθλίψει τον απέναντί του, έναντι της χρήσης δυνάμεων ή όπλων, ενώ αναμένουμε για ακόμα μία φορά να συνεισφέρει περισσότερο στα της ιστορίας, ως νομοθέτης του Outworld.

Δεν θα ήταν τρέιλερ του Mortal Kombat αν δεν περιείχε και μερικά fatalities ικανά να προκαλέσουν αναγούλα, ένα άκρως χαρακτηριστικό και διαχρονικό στοιχείο της σειράς. Οι ευαίσθητοι ας αποφύγουν τα τελευταία δευτερόλεπτα του τρέιλερ κυκλοφορίας.

Η early access του Mortal Kombat 1 ξεκινά μεθαύριο, στις 14 του μήνα, με το πλήρες launch να πραγματοποιείται, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στις 19 Σεπτεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X|S και Switch.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.