ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αλλάζει η ηγεσία στo studio πίσω από τα Batman: Arkham

Μετά από 18 χρόνια η ομάδα γυρνάει σελίδα.

Η Rocksteady αποτελεί ένα στούντιο που έφερε στο προσκήνιο μία από τις καλύτερες – κατά πολλούς – σειρές παιχνιδιών στην ιστορία, στη μορφή του «σκοτεινού» προσώπου του σύμπαντος Batman: Arkham. Ακόμα όμως και μετά από τόσες επιτυχίες και τόσα πολλά χρόνια κοινής πορείας τίποτα δεν παραμένει δεδομένο και έτσι οι Sefton Hill και Jamie Walker – συνιδρυτές και πρόεδροι του στούντιο – θα ακολουθήσουν διαφορετικά μονοπάτια από την αρχή του νέου έτους.

Σε μία αρκετά συγκινητική ανακοίνωση από τον πρόεδρο της Warner Bros. Interactive, David Haddad, γίνεται μία αναδρομή στο παρελθόν της εταιρείας και εκφράζεται η ευγνωμοσύνη απέναντι στους φανς που τόσα χρόνια υποστηρίζουν τους τίτλους και θα συνεχίσουν να το κάνουν με το επερχόμενο Suicide Squad: Kill The Justice League. Το έργο των Hill και Walker ολοκληρώνεται με την ανάπτυξη του συγκεκριμένου τίτλου και ύστερα τα ηνία της ηγεσίας θα περάσουν στους Nathan Burlow και Darius Sadeghian, δύο directors που βρίσκονται εκεί από την αρχή, έχοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια να συνεχίσουν αυτή την ένδοξη πορεία της Rocksteady. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα μικρό απόσπασμα του συγκεκριμένους μηνύματος:

Είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε σε τέτοιες αποχωρήσεις σημαντικών παραγόντων πως δεν υπάρχει κάτι κακόβουλο πίσω από αυτές παρά μόνο η ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα.

Τέλος, για όσους αναρωτιούνται, το Suicide Squad: Kill The Justice League θα καθυστερήσει μέχρι την Άνοιξη του 2023, οπότε θα χρειαστεί να κάνετε λίγο περισσότερο υπομονή.

Πηγή: Rocksteady

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88