ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Takeda έρχεται στο MK1 και ολοκληρώνει την 1η σεζόν

Επιστρέφει ένας από τους fan-favorite χαρακτήρες του MKX!

Η πρώτη χρονιά υποστήριξης του Mortal Kombat 1 φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της και πρόκειται να γιορταστεί με την κυκλοφορία του τελευταίου DLC χαρακτήρα του Kombat Pack, του Takeda Takahashi. Ο νεαρός εκπαιδευόμενος του Scorpion στο Shirai Ryu και γιος του Kenshi, τουλάχιστον με βάση το παλιό timeline, φοράει ξανά τη στολή του, οπλίζεται με τα λεπιδωτά μαστίγια του και φαίνεται έτοιμος να πετσοκόψει τους εχθρούς του από τις 23 Ιουλίου και ύστερα.

Στο καθιερωμένο gameplay trailer για τον κάθε kharacter, βλέπουμε τον Takeda να μοιάζει πολύ στον νεαρό πολεμιστή που γνωρίσαμε στο MKX. Είναι ξανά ίσως ο μόνος τύπου-ninja χαρακτήρας της νέας γενιάς του Mortal Kombat και αυτό αποτυπώνεται και στον χειρισμό του. Πέραν τον shuriken gadgets του και των λοιπών εργαλείων του, ο Takeda είναι πολύ ικανός στο να αποφεύγει και να εμφανίζεται πισώπλατα, ενώ ακόμα δείχνει να διατηρεί κάποιες από τις τηλεκινητικές υπερδυνάμεις που έχει κληρονομήσει από τον πατέρα του.

Όσοι έχουν αγοράσει το Kombat Pack θα μπορέσουν να τον χρησιμοποιήσουν, όπως είπαμε, από τις 23 Ιουλίου, ενώ θα γίνει διαθέσιμος προς αγορά για όλους τους παίκτες στις 30 του μήνα. Μαζί του περιμένουμε και την Ferra ως τη νέα προσθήκη στους Kameo χαρακτήρες.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.