ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Van Damme βρίσκει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τον δρόμο του για το Mortal Kombat 1

Ο Liu Kang έφτιαξε το τέλειο σύμπαν.

Πολλοί δεν αντιλαμβάνονται το πόσο μεγάλο deal είναι η συμμετοχή του Jean-Claude Van Damme σε ένα Mortal Kombat game, οπότε ορίστε λίγο context: Το πρώτο Mortal Kombat ήταν το αποτέλεσμα αυτού που κάποτε ξεκίνησαν στη Midway ως «Jean-Claude Van Damme: The Video Game» και μολονότι δεν είδε ποτέ το φως του Ήλιου υπό αυτή τη μορφή, μετά από 30 χρόνια η συνεργασία των δύο πλευρών βρήκε κοινή γραμμή. Ο εν λόγω ηθοποιός και martial artist θα εμφανιστεί στο παιχνίδι ύστερα από προσπάθειες 30 χρόνων ως re-skin – ποιου άλλου – του Johnny Cage.

Στο τρέιλερ που παρουσιάστηκε από τη NetherRealm Studios βλέπουμε τον Van Damme να κάνει… αυτά για τα οποία έγινε γνωστός, στολισμένος από την υπερβολικά γραμμωμένη σωματοδομή του και με ατάκες που ακούγονται από την κανονική φωνή του. Ως ειδικό costume του Johnny Cage εννοείται πως θα φέρει το moveset και όλες τις gameplay λειτουργίες του, έχει όμως άλλον αέρα γνωρίζοντας τι έχει προσφέρει ο Van Damme στο action movies μέσο και στο πόσο διακαώς επιθυμούσε ο Ed Boon και οι συνεργάτες του να τον εντάξουν στον κόσμο του Mortal Kombat.

Σε αυτό το skin θα αποκτήσουν πρόσβαση όσοι αγοράσουν την premium έκδοση του Mortal Kombat 1, που μεταξύ άλλων προσφέρει και early access 5 ημερών.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.