ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο επικεφαλής της Obsidian θέλει να φτιάξει νέο Fallout

Δυστυχώς δεν θα συμβεί σύντομα.

Επιθυμίες για νέο Fallout τίτλο δεν είναι καινούριο γεγονός στα γραφεία της Microsoft, με τον Todd Howard της Bethesda να έχει αναφέρει πως το studio θα αναλάβει το Fallout 5 μετά την ανάπτυξη του The Elder Scrolls VI. Στην ίδια πίστα χορεύει και ο CEO της Obsidian Entertainment, Feargus Urquhart, εκφράζοντας το ενδιαφέρον του για ένα ακόμη Fallout game.

O Urquhart δεν είναι “τυχαίος” στο Fallout Franchise, έχοντας δουλέψει πάνω στα πρώτα δύο παιχνίδια αλλά και στο Fallout New Vegas. Έτσι, λοιπόν, με τη Microsoft να έχει εξαγοράσει και την Obsidian αλλά και τη Bethesda, η οποία κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα της σειράς, δεν είναι απίθανο να δούμε τον βετεράνο developer να “ανακατεύεται” σε κάποιο μελλοντικό Fallout project. “To πιάτο μας είναι γεμάτο με τα Avowed, Grounded και Outer Worlds 2. Δεν ξέρω πότε θα αρχίσουμε να μιλάμε για νέα παιχνίδια, ίσως προς το τέλος του 2023. Αλλά θα σταθώ σε αυτό που είπα. Θα ήθελα πάρα πολύ να φτιάξω ένα ακόμη Fallout πριν βγω στη σύνταξη.“, δήλωσε ο Feargus Urquhart.

Πηγή: VGC

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88