ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Octopath Traveller II εμπνεύστηκε σχεδιαστικά από το Chrono Trigger

Συνδέονται τα δύο εξαιρετικά JRPGs.

Οι λάτρεις των JRPG, ομολογουμένως, είναι ενθουσιασμένοι με την HD-2D μηχανή γραφικών της Square Enix. Έχουμε δει έως τώρα τη συγκεκριμένη μηχανή γραφικών στα Octopath Traveller, Live-A-Live, Triangle Strategy και περιμένουμε με ανυπομονησία τα Octopath Traveller ΙΙ καθώς και το remake του θρυλικού Dragon Quest III.

Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο Famitsu ο director του Octopath Traveller II, Keisuke Miyauchi, μίλησε για τον στόχο της ομάδας του να ωθήσει την HD-2D μηχανή γραφικών σε ακόμη μεγαλύτερα ύψη, καθώς επίσης αποκάλυψε πως κύρια έμπνευση της μηχανής γραφικών είναι το καλύτερο JRPG όλων των εποχών -για πολλούς- Chrono Trigger. Η δήλωσή του αναφέρει:

"Την τελευταία φορά, είχαμε κατά νου μια περιεκτική νοσταλγία που πολλοί άνθρωποι κρατούν βαθιά μέσα τους, αλλά σκεφτήκαμε ότι δεν θα άλλαζαν πολλά αν χρησιμοποιούσαμε ξανά την ίδια μέθοδο. Έπρεπε να επεκτείνουμε τους ορίζοντες μας αυτή τη φορά. Οραματιζόμενοι το πανέμορφο τοπίο pixel art που σχεδίασαν τότε -τις σκηνές της δίκης στο Chrono Trigger, για παράδειγμα-  αποφασίσαμε να ανεβάσουμε τον πήχη της εκφραστικότητας με την HD-2D μηχανή κάνοντας τέχνη που θα ήταν τέλεια για την εικόνα ανεξάρτητα από το πότε κάνατε ένα screenshot."

Το Octopath Traveller II αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου του 2023 για PC, PS4, PS5 και Switch.

Πηγή: Go Nintendo

Βασίλης Τουρλίδας's Avatar

Βασίλης Τουρλίδας

Ερωτευμένος με τα video games από όταν πρωτοέπιασα στα χέρια μου ένα Game Boy Advance SP, παρέα με ένα copy του Pokémon Leaf Green.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88