ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

OD: Το νέο Xbox παιχνίδι του Kojima σε συνεργασία με τον Jordan Peele

Κι εμείς έχουμε πάθει "Overdose"...

Αυτό που τόσο καιρό γνωρίζαμε ως "αποκλειστικό Xbox cloud game της Kojima Productions" και είχε διαρρεύσει ως "Overdose" με την Margaret Qualley φαίνεται πως αναπτύσσεται ακόμη υπό σκιά στην ομάδα του Hideo Kojima, όμως τα The Game Awards αποδείχθηκαν η ιδανική σκηνή για να μας μιλήσει για αυτό, έστω και πολύ επιφανειακά. 

Το παιχνίδι που ακούγεται - και φαίνεται - πως θα έχει έντονα horror στοιχεία φέρει την κωδική ονομασία "OD" και σύμφωνα με τον Ιάπωνα θρύλο θα είναι μία εμπειρία που θα ξεπερνά τα όρια του gaming και μέσω των cloud τεχνολογιών της Microsoft θα δοκιμαστούν πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί στο μέσο. 

Τα πάρε-δώσε το Kojima με τον Jordan Peele επίσης δεν ήταν τυχαία. Ο άνθρωπος που γνωρίσαμε μέσα από τα κωμικά σκετσάκια του και πλέον θεωρείται από τους top δημιουργούς στη βιομηχανία του τρόμου έχει και αυτός κάποια συμμετοχή στο συγκεκριμένο project, ενώ αξιοποίησε το βήμα που το δόθηκε για να μας υπενθυμίσει - λες και δεν το έχουν κάνει άλλοι 100 - την ιδιοφυία που χαρακτηρίζει τον συνεργάτη του.

Όσο για το παραπάνω τρέιλερ που είδαμε, δεν είναι κάτι το κατατοπιστικό. Τρεις γνωστοί ηθοποιοί (Sophia Lillis, Hunter Schafer και Udo Kier) ξεστομίζουν την ίδια ατάκα, λίγο προτού η κάμερα επιστρέψει στην πρώτη και ακουστεί το άνοιγμα μίας πόρτας. Τα βήματα του πλάσματος (;) που την πλησιάζει την οδηγούν στο να ουρλιάξει, λίγο πριν πέσει το logo του παιχνιδιού. 

Είναι σχεδόν σαφές ότι αυτή θα είναι η horror απόπειρα που τόσο καιρό οραματίζεται ο Hideo Kojima, με τον ίδιο να μας διαβεβαιώνει ότι υπάρχουν πολλά ακόμη παγκόσμιας κλάσης ταλέντα εντός της δημιουργίας του, ωστόσο θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για περισσότερες πληροφορίες.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.