ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Οι δημιουργοί του Days Gone φαίνεται πως αναπτύσσουν ένα AAA Live-service game

Ακόμη ένα GaaS για τη Sony.

Στροφή στα live-service παιχνίδια φαίνεται πως κάνει η Bend Studio, σύμφωνα με μία λίστα θέσεων εργασίας που δημοσίευσε η ίδια πρόσφατα. Όπως εντόπισε το Game Rant, οι δημιουργοί των Days Gone, Uncharted: Golden Abyss και Siphon Filter αναζητούν έναν lead project manager στην ανάπτυξη παιχνιδιών. Η περιγραφή της θέσης αναφέρει τα εξής:

«Η Sony Bend Studio, αναζητά έναν εξαιρετικά ταλαντούχο για να συμμετάσχει στην παθιασμένη και δημιουργική οικογένεια μας, για τη δημιουργία του επόμενου high-profile AAA τίτλου»

Ο ρόλος του σύμφωνα με την Bend Studio θα είναι να σχεδιάζει και να παρακολουθεί τα χρονοδιαγράμματα κυκλοφορίας, σύμφωνα με το καθορισμένο road map. Επίσης, θα πρέπει να είναι σε θέση να οδηγήσει την ομάδα σε βασικές φάσεις ανάπτυξης, οι οποίες προσδιορίζονται ως pre-production, production, live-services. Θα χρειαστεί να έχει βαθιά κατανόηση στους κύκλους ανάπτυξης των παιχνιδιών, του processes και των τελευταίων trend. Τέλος, απαραίτητη είναι και η προϋπηρεσία σε ηγετικές θέσεις στην ανάπτυξη AAA live-service παιχνιδιών.

Σύμφωνα λοιπόν με όλα τα παραπάνω, καταλήγουμε εύκολα στο συμπέρασμα πως το στούντιο που πριν από λίγα χρόνια μας χάρισε το Days Gone, στοχεύει στο να κυκλοφορήσει ένα «μεγάλο» live-service game. Η συγκεκριμένη είδηση ίσως βάζει τέλος στις ελπίδες ορισμένων που ήθελα να δουν την Bend Studio να αναπτύσσει το sequel του Days Gone. 

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους λόγους που μάλλον δεν θα δούμε κάποιο νέο Days Gone, μπορείτε να πατήσετε εδώ και να διαβάσετε τη συνέντευξη που κάναμε στο παρελθόν σε έναν εκ των δημιουργών του παιχνιδιού, Jeff Ross.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.