ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Οι δημιουργοί του The Day Before επιστρέφουν με νέο όνομα και νέο game

Έμπιστοι φαίνονται στη Fntastic 2.0!!!

Τα απογοητευτικά -και αναμενόμενα- προβλήματα που είχε το The Day Before όταν κυκλοφόρησε ήταν τα αίτια που οι servers του τέθηκαν εκτός λειτουργίας, λίγες μέρες μετά του release του, με την εταιρεία ανάπτυξης να πτωχεύει λόγω χρεών. Μέχρι σήμερα πιστεύαμε πως όλοι παραδέχτηκαν έμμεσα ή άμεσα την απάτη που στήθηκε γύρω από το MMO, με τη Fntastic να εξαφανίζεται από προσώπου Γης.

Βέβαια, ελάχιστοι, ίσως και κανένας δεν θα περίμενε πως η Fntastic θα επιστρέψει με την ονομασία "Fntastic 2.0", ζητώντας μάλιστα χρηματοδότηση για το νέο της project, μέσω του προγράμματος Kickstarter. Με μία σύντομη ανάρτηση τους στο X, αναφέρει τους λόγους που επιστρέφει, καλώντας τον κόσμο να συμμετέχει στη νέα της καμπάνια. Αναλυτικά:

«Όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία. Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από όλους σχετικά με το The Day Before και αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη για αυτό που συνέβη. Δείτε το πλάνο μας, Fntastic 2.0, όπου θα μοιραζόμαστε το πως θα διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος και θα προετοιμαστούμε για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί.»

Το νέο παιχνίδι που ετοιμάζει η Fntastic 2.0 ονομάζεται Escape Factory, με 4 έως 8 παίκτες να συμμετέχουν σε αυτό, οι οποίοι προσπαθούν να δραπετεύουν από ένα εργοστάσιο. Το παιχνίδι προσπαθεί να χρησιμοποιήσει διασκεδαστικά τους νόμους της φυσικής, με τους παίκτες να συνεργάζονται συνεχώς. Στόχος είναι να συγκεντρωθούν περίπου 14.000 ευρώ, με τις δωρεές μέχρι στιγμής να αγγίζουν τα 450 ευρώ. Μάλιστα, μπορείτε να παίξετε δωρεάν το Escape Factory αυτές τις μέρες, καθώς βρίσκεται σε open beta μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Μέσα στο ανανεωμένο τους site φαίνεται πως ετοιμάζουν και ένα δεύτερο game, χωρίς να μοιράζονται κάποια παραπάνω πληροφορία σχετικά με αυτό. Όπως και να έχει, οι δημιουργοί του The Day Before πραγματοποίησαν μία επιστροφή που κανένας στη βιομηχανία δεν μπορούσε να προβλέψει, ενώ δεν ξέρουμε ακόμα κάποιον που να την αδημονούσε. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.