ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Οι devs του νέου Prince of Persia θα ήθελαν να φτιάξουν ένα Zelda spinoff

Make it happen Nintendo and Ubisoft!

Το Prince of Persia: The Lost Crown είναι μία από τις πρώτες και καλές εκπλήξεις του 2024, καθώς έδωσε μία νέα πνοή στην ιστορική σειρά η οποία – όπως έγραψε ο φίλος Γιάννης στο review του - «χρειάζεται απλά και έξυπνα βήματα για να επιστρέψει στις δόξες της». Το Lost Crown αποτελεί ένα τέτοιο βήμα και η ένθερμη υποδοχή του κοινού στην κυκλοφορία του μόνο χαρά και ικανοποίηση μπορεί να δώσει στους δημιουργούς του, αλλά και στη Ubisoft συνολικά.

Κάπως έτσι, θέλοντας να γιορτάσουν την κυκλοφορία του παιχνιδιού οι συντελεστές της Ubisoft Montpelier μπήκαν στο αντίστοιχο Metroidvania subreddit και απάντησαν σε απορίες του κοινού σχετικά με την ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και σε θέματα πέρα του Prince of Persia. Ένα από αυτά ήταν και η ενδιαφέρουσα ερώτηση του χρήστη IceKrabby, ο οποίος ήθελε να μάθει με ποιο άλλο IP -που δεν έχουν αυτή τη στιγμή πρόσβαση- θα ήθελαν οι developers να ασχοληθούν στο μέλλον. Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα ήρθε από τον Rémi Boutin, Senior Game Designer του The Lost Crown, ο οποίος δήλωσε πως θα «λάτρευε» να δουλέψουν πάνω στο IP του Zelda και να φτιάξουν ένα «περίεργο spinoff βασισμένο στις περιπέτειες του Link».

Προσωπικά το βλέπω λίγο χλωμό η Nintendo να αφήνει ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα IP της σε ξένα χέρια εύκολα. Βέβαια, οι δύο εταιρείες έχουν μία αρκετά καλή σχέση μιας και έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν για τη δημιουργία των Mario + Rabbits παιχνιδιών. Οπότε, όλα είναι πιθανά, αρκεί να υπάρχει και η ανάλογη θέληση.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...