ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Οι Linkin Park τραγουδούν για το τουρνουά League of Legends Worlds 2024

Το δεύτερο single από το επερχόμενο FROM ZERO album!

Όλο και πιο απότομα εισχωρεί ξανά στην επικαιρότητα το πολυαγαπημένο nu-metal συγκρότημα Linkin Park, αφού μετά την επιστροφή του και την παρουσίαση της νέας του φωνής, αυτής της Emily Armstrong, η μπάντα ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Riot Games και κυκλοφορεί ήδη το κομμάτι που θα αποτελέσει ύμνο για το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα του League of Legends.

Το "Heavy Is The Crown" θα ακούγεται διαρκώς το τρίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου-Νοεμβρίου σε Βερολίνο, Παρίσι και Λονδίνο, όπου και θα διεξαχθούν οι αγώνες του 2024 League of Legends World Championship. 

Στο animated music video βλέπουμε τόσο τους Linkin Park όσο και τους Κορεάτες νικητές της περσινής διοργάνωσης (T1), με τους τελευταίους να είναι ντυμένοι στα ρούχα των αγαπημένων τους champions από το τεράστιο ρόστερ του LoL, με τους οποίους κατέκτησαν το τρόπαιο.

Αναμένουμε φυσικά ακόμα μία συγκλονιστική διοργάνωση από τη Riot Games που σταθερά ξεχωρίζει σε τέτοια eSports δρώμενα. Όσο για τους Linkin Park, το βίντεο έχει ήδη πλημμυρίσει από θετικά σχόλια, κάτι που σίγουρα κυνηγούν ενόψει του παγκόσμιου τουρ που ξεκινάνε στις 24 Σεπτεμβρίου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.