ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Οι Na'vi απειλούνται ξανά στο The Sky Breaker DLC του Avatar: Frontiers of Pandora

Ξανά στα όπλα ενάντια στην RDA!

Πλησιάζουμε στο πρώτο μεγάλο τμήμα της post-launch υποστήριξης του Avatar: Frontiers of Pandora και η Ubisoft θεώρησε κατάλληλο να εκμεταλλευτεί το δικό της event για να μας παρουσιάσει το story DLC του παιχνιδιού. Στο The Sky Breaker DLC η φυλή των Na'vi ευημερεί και γιορτάζει τη νίκη της στο βασικό τμήμα του παιχνιδιού με αγώνες του δικού της ιθαγενούς φεστιβάλ. Τη γαλήνη τους έρχεται να διακόψει ένα διαστημόπλοιο που προσγειώνεται άγαρμπα στα μέρη τους, σκοτώνοντας αρκετά μέλη της κοινότητάς τους και τυλίγοντας την περιοχή στις φλόγες. Είναι ένα προειδοποιητικό μήνυμα ότι οι ανθρώπινες δυνάμεις έχουν καταπατήσει ξανά τον κόσμο τους.

Σε αυτό το DLC θα επισκεφτούμε την περιοχή The Heart of The Plains, μία τοποθεσία που δεν μπορούσαμε να ανακαλύψουμε νωρίτερα. Εξερευνώντας την θα συναντήσουμε νέες βάσεις της RDA και νέα μηχανήματα, όπως το AMP Defender που προστατεύει τις εγκαταστάσεις της. Εννοείται πως και πάλι θα πρέπει να αφανίσουμε κάθε απειλή για να μπορέσουν οι Na'vi να επιστρέψουν σε φυσιολογικές συνθήκες ζωής, αλλά το τρέιλερ μας καθιστά ξεκάθαρο πως δεν θα είναι εύκολο.

Το The Sky Breaker DLC θα γίνει διαθέσιμο στις 16 Ιουλίου και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό μέσω του season pass, που παρεμπιπτόντως θα ξεκλειδώσει και το Secret of the Spires DLC, όταν αυτό κυκλοφορήσει.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.