ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Οι PC απαιτήσεις του God of War Ragnarök

Είστε "άξιοι" να το "σηκώσετε";

Αρκετοί gamers που δεν έχουν την τύχη να βρίσκουν ένα PS5 κάθε φορά που εισέρχονται στον χώρο τους ενδεχομένως αδημονούν για την κυκλοφορία του God of War Ragnarök, και ποιος να τους αδικήσει; 

Το αριστουργηματικό sequel που δημιούργησε η SIE Santa Monica Studio ετοιμάζεται να γίνει διαθέσιμο και στα PC στις 19 Σεπτεμβρίου, οπότε έφτασε η εύλογη στιγμή να δούμε τι προϋποθέσεις χρειάζεται να καλύπτουν οι υπολογιστές μας αν θέλουμε να το (ξανα)παίξουμε.

Ο παρακάτω πίνακας που δημοσιεύθηκε από τη Sony και την Jetpack Interactive (υπεύθυνη του PC port) μας δείχνει πως ακόμα και ένας λογικής ισχύος Η/Υ, πάντα με βάση το σήμερα, θα μπορέσει έστω να παίξει το God of War Ragnarök στα 720p με μία κάρτα NVIDIA GTX 1060 / AMD RX 5500 XT και μνήμη RAM που δεν χρειάζεται να ξεπερνά τα 8GB. Προφανώς αν στοχεύετε σε 4K και 60FPS με τα πάντα στα "Ultra" θα χρειαστείτε κάρτες επιπέδου NVIDIA RTX 4070 Ti / AMD RX 7900 XT και πολύ πιο σύγχρονους CPU.

Επιβεβαιώθηκε επίσης πως το παιχνίδι θα είναι συμβατό με όλες τις κοινότυπες τεχνολογίες ενίσχυσης των frames (Nvidia DLSS 3.7 / AMD FSR 3.1 / Intel XeSS 1.3).

Και για μία τελευταία υπενθύμιση, το God of War Ragnarök θα έρθει στα PC στις 19 Σεπτεμβρίου μέσω Steam και Epic Games Store. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό μας review για την PS5 έκδοση.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.