ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Οι πληροφορίες της Sony για την σειρά ακουστικών PS5 Pulse και η ημερομηνία κυκλοφορίας

Επιχειρεί να συνδυάσει το immersion και την ποιότητα του ήχου με την πρακτικότητα.

Η Sony, μέσω ενός βίντεο, αποκάλυψε αρκετά χαρακτηριστικά για τα νέα προϊόντα ακουστικών του PS5. Η ανανεωμένη σειρά PS Pulse Elite αναμένεται να διαθέτει ορισμένες τεχνολογίες που υπόσχονται να αλλάξουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον ήχο και τους ψηφιακούς κόσμους που «τροφοδοτεί» το PlayStation.

Η πρώτη και συνάμα μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη Pulse 3D σειρά παρατηρείται στην αλλαγή των drivers. Οι συμβατικοί Dynamic drivers που εντοπίζονται στην πλειοψηφία των ηχείων αντικαθίστανται με τους αντίστοιχους Planar. Η κύρια διαφορά τους έγκειται στην ευκολία και ακρίβεια στην απόδοση των ήχων, αλλά και στην έλλειψη παρεμβολών και περεταίρω παρασίτων στα ακούσματά μας.

Επιπλέον, μια ακόμη ευχάριστη τεχνολογία που συμπεριλαμβάνουν τα νέα PS Pulse Elite είναι αυτή του PS Link. Το εν λόγω χαρακτηριστικό επιτρέπει στην, αναλλοίωτη ποιοτικά, ασύρματη χρήση των ακουστικών και μάλιστα με χαμηλό χρόνο απόκρισης. Αξίζει να σημειωθεί πως υποστηρίζεται η δυνατότητα ταυτόχρονης λειτουργίας του PS Link με άλλες συσκευές Bluetooth.

Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η λειτουργία AI στο μικρόφωνο. Μέσα σε αυτό υπάρχει ενσωματωμένο chip το οποίο με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης φιλτράρει τους ανεπιθύμητους ήχους και βοηθά στην καλύτερη και πιο ευχάριστη επικοινωνία.

Ο ήχος είναι πράγματι ένα αναπόσπαστο κομμάτι των video games και όχι μόνο, οπότε δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε με ανυπομονησία αυτήν την ανανεωμένη σειρά, με το PS Pulse Elite να γίνεται διαθέσιμο προς πώληση στις 21 Φεβρουαρίου.  

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.