ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Οι πρωταγωνιστές του Sonic X Shadow Generations κάθονται πάνω σε ένα SEGA Dreamcast

Μία από τις πιο πετυχημένες συλλεκτικές εκδόσεις που έχουμε δει!

Η Limited Run Games έκανε ξανά το θαύμα της, αυτή τη φορά δίνοντας τα χέρια με τη SEGA προς τη δημιουργία μίας πολύ ενδιαφέρουσας collector's edition. Προς τιμήν της κυκλοφορίας του Sonic X Shadow Generations τον Οκτώβριο, όσοι προλάβουν θα μπορέσουν να αποκτήσουν μία συλλεκτική κούτα του παιχνιδιού, με άφθονα καλούδια και ένα φανταστικό αγαλματίδιο.

Αυτό που ξεχωρίζει μεταξύ όλων των φυσικής μορφής αντικειμένων είναι φυσικά η φιγούρα των Sonic και Shadow, με τους δύο σκαντζόχοιρους να ποζάρουν πατώντας στο πάνω μέρος μίας κονσόλας Dreamcast. Πολύ νοσταλγικό reference σε μία "χρυσή" εποχή για τη SEGA, ασχέτως που το Sonic Generations δεν υπήρξε ποτέ τμήμα αυτής της βιβλιοθήκης. Η εν λόγω ρέπλικα πάντως δείχνει εκπληκτική, και οι δύο πρωταγωνιστές του παιχνιδιού φροντίζουν να κάνουν αυτό το PVC αντικείμενο αρκετά πιο θελκτικό.

Όντας κομμάτι της LRG, αυτή η έκδοση θα έρχεται με καρτέλα αρίθμησης μοναδικότητας του προϊόντος, εφόσον το απόθεμα θα είναι πολύ συγκεκριμένο. Εννοείται πως εντός του θα βρείτε το base game σε retail μορφή, μία συγκινητικά όμορφη jewel case του Dreamcast με το ίδιο εξώφυλλο, το soundtrack σε δίσκο, steelbook με Sonic και Shadow σε κάθε πλευρά του, αλυσιδούλες με τα παπούτσια των δύο ηρώων, όπως και ένα art book.

Για την περίπτωση όπου ψηθήκατε, σε αυτό το link μπορείτε να διαλέξετε όποια πλατφόρμα προτιμάτε (PC, PS4, PS5, Xbox, Switch), έχοντας υπόψιν σας ότι η συλλεκτική έκδοση του Sonic X Shadow Generations κοστολογείται στα 249$, συν τα όποια μεταφορικά προκύψουν λόγω εισαγωγής από το εξωτερικό. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.