ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Οι θρύλοι της Lara Croft αναγεννούνται στο Tomb Raider I-III Remastered | Nintendo Direct

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

Το σημερινό Nintendo Direct έδειξε εξαρχής τη διάθεσή του να μας πλημμυρίσει από remasters/remakes δικών της IPs, όμως το συγκεκριμένο ούτε της ανήκει, ούτε το περίμενε/γνώριζε κανείς πως υφίσταται. Το Tomb Raider I-III Remastered ξαναλέει τις επικές ιστορίες της Lara Croft, της αρχαιολόγου/εξερευνήτριας και action icon των καιρών και τριών video games που άφησαν εποχή και καθιέρωσαν τη Lara ως τη δημοφιλέστερη γυναίκα του gaming.

Η συγκεκριμένη συλλογή περιλαμβάνει τα τρία πρώτα παιχνίδια Tomb Raider με όλα τα expansions τους (The Unfinished Business, The Gold Mask και The Lost Artifact αντίστοιχα) και φαίνεται να στρογγυλοποιεί όλα τα χαρακτηριστικά πολύγωνα των τότε εκδόσεων, κάνοντάς τα πιο ρεαλιστικά και αντιπροσωπευτικά των σύγχρονων platformers. Η Aspyr που ανέλαβε την επαναφορά τους μας ενημερώνει πως θα μπορούμε ανά πάσα στιγμή να αλλάξουμε μεταξύ του παλαιού και του νέου art style, σε περίπτωση που κάποιος old-school gamer θέλει προτιμά μέχρι σήμερα τις πιο τραχιές επιφάνειες και τα λιγότερο λεπτομερή μοντέλα.

Μολονότι αποτέλεσε highlight του Nintendo Direct, το Tomb Raider I-III Remastered θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου του 2024 για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και φυσικά το Switch.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.