ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Όλα δείχνουν πως το Hollow Knight: Silksong πλησιάζει

Το όνομά του πάει και έρχεται σε διάφορα databases!

Κάθε φορά που αναφερόμαστε στο sequel του Hollow Knight φαινόμαστε όλο και πιο γελοίοι από την προηγούμενη, ωστόσο δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την έντονη δραστηριότητα που παρατηρήθηκε γύρω από το Silksong. Μέσα σε λίγα 24ωρα είχαμε τριπλή ένδειξη πως κάτι - επιτέλους - γίνεται, βλέποντας το όνομά του να "παίζει" σε πολλή μέτωπα, γεννώντας ελπίδες πως πλησιάζουμε - ξανά επιτέλους - στην πολυπόθητη κυκλοφορία του. 

Αρχικά το παιχνίδι έλαβε ηλικιακή αξιολόγηση στο σχετικό σύστημα της Νότιας Κορέας, ένδειξη που πολλάκις στο παρελθόν μας έχει δείξει πως ένα video game προσεγγίζει το launch του. Αυτό ήταν το λιγότερο, όμως, μπροστά στο ότι το Hollow Knight: Silksong εμφανίστηκε στο Xbox Store διαθέσιμο προς wishlisting, κάτι που είναι και σαν έμμεσο μήνυμα των Team Cherry και Microsoft να το παρακολουθούν για εξελίξεις. Το ενδιαφέρον μας τρίτωσε όταν η Sarah Bond, πρόεδρος του Xbox, κοινοποίησε μία δημοσίευση που διαδίδει την προσγείωσή του στο ψηφιακό κατάστημα της Microsoft, ρωτώντας ποιοι ανυπομονούν να απολαύσουν το παιχνίδι μέσω Game Pass.

Επαναλαμβάνουμε πως είναι αμέτρητες οι περιπτώσεις που πιστεύαμε ότι ήρθαμε κοντά στο Hollow Knight: Silksong και τελικά η Team Cherry μας απογοήτευσε, παρόλα αυτά έχει περάσει τόσος καιρός και συμβαίνουν τόσα εμφανή πράγματα στο υπόβαθρο που θέλουμε να πιστεύουμε πως θα οδηγήσουν σε ένα αίσιο τέλος στα κοντά. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.