ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Όλα όσα φέρνει το Phantom Liberty στο Cyberpunk 2077 | Gamescom ONL 2023

Σημαντικές αλλαγές φέρνει η CDPR.

Τα ολοένα και καλύτερα trailers του Cyberpunk 2077: Phantom Liberty μας κάνουν να θέλουμε να βγάλουμε διακαώς εισιτήρια με απευθείας πτήση με προορισμό την Night City. Το επερχόμενο expansion δεν ετοιμάζεται απλώς να προσθέσει νέο περιεχόμενο, αλλά σκοπεύει να αλλάξει σε σημεία και το βασικό παιχνίδι ως μέρος του update 2.0, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο σε υπολογιστές και κονσόλες τωρινής γενιάς.

Στο παρακάτω trailer διακρίνουμε αρκετές από τις νέες προσθήκες που πρόκειται να γίνουν, πέρα των νέων αποστολών φυσικά. Νέα εντυπωσιακά όπλα, ανασχεδιασμένα cyberwares και Perks, ένα ολοκαίνουριο skill tree αλλά και νέα οχήματα. Επιπλέον, για πρώτη φορά βλέπουμε μάχες να εκτυλίσσονται καθώς οδηγούμε το αυτοκίνητο μας, ενώ έχει δοθεί ακόμα και έμφαση στην βελτίωση της A.I. τόσο των εχθρών που θα συναντήσουμε, όσο και της αστυνομία της Night City, που μέχρι πρότινος αποτελούσε στην καλύτερη προϊόν σάτιρας.

Μπορεί το Cyberpunk 2077 να μην είχε δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις κατά το λανσάρισμα του, εξαιτίας των αμέτρητων τεχνικών προβλημάτων αλλά και της αστάθειας των FPS. Παρ΄ όλα αυτά, σκαλί-σκαλί η CD Projekt Red προσπαθεί να αλλάξει αυτή τη ρότα, με το update 2.0 και το Phantom Liberty να είναι οι μεγαλύτερες πινελιές της προς αυτή την αλλαγή.

Το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου του 2023.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.