ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Όλα όσα θα περιέχει το μεγάλο update του Marvel's Spider-Man 2 στις 7 Μαρτίου

Επί πληρωμή suits, αλλά για καλό σκοπό!

Το μεγάλο update του Marvel’s Spider-Man 2 πλησιάζει, με την Insomniac Games να ανακοινώνει επιτέλους και όλες τις αλλαγές που θα το πλαισιώνουν πέραν του New Game+ και των νέων στολών. Στις 7 Μαρτίου, λοιπόν, θα έχουμε την προσθήκη ενός υψηλότερου βαθμού δυσκολίας για το game, την αλλαγή ώρας μέσα στη μέρα μετά τον τερματισμό του main story, την αλλαγή του χρώματος του symbiote ability και την είσοδο των διάφορων Symbiote suit styles.

Επιπλέον, έγινε γνωστό πως η νέα δυάδα στολών, Fly n' Fresh, για τους Peter και Miles θα κοστίζει $4.99 για όσους θέλουν να το αποκτήσουν κατά το λανσάρισμα του update, με το 100% των εσόδων να πηγαίνει στους Gameheads των ΗΠΑ (εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχεδιασμού παιχνιδιών με έδρα το Όκλαντ της Καλιφόρνια, το οποίο εστιάζει στη βοήθεια τόσο των νέων παιδιών που διαθέτουν χαμηλό εισόδημα, όσο και στη νεολαία των έγχρωμων, δίνοντας τους την ευκαιρία να εισαχθούν στη βιομηχανία). Για όλους τους υπόλοιπους θα γίνει διαθέσιμη δωρεάν, σε άγνωστη για την ώρα στιγμή στο μέλλον. Η Insomniac Games ξεκαθάρισε πάντως πως δεν πρόκειται να κάνει τάση τη χρέωση στις στολές, με ένα ακόμη suit που θα δοθεί δωρεάν να ονομάζεται Hellfire Gala και κάνει τόσο στον Peter όσο και στον Miles.

Τέλος, μία είδους αναβάθμιση αναμένεται να δεχτεί και το photo mode του παιχνιδιού, ενώ θα προστεθούν Screen Reader και Audio Descriptions. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.