ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Όλα τα μέλη του PS Plus θα παίξουν στην beta του Concord

Μας περιμένει ένα ξέφρενο ΠΣΚ!

Σε λιγότερο από 24 ώρες από τη στιγμή που σας γράφω, οι servers του Concord θα έχουν ανοίξει και οι ενδιαφερόμενοι που έχουν προ-παραγγείλει το παιχνίδι για PS5 ή PC θα μπορούν να πάρουν μία πρώτη γεύση από το όραμα της Firewalk Studios μέσα από την Early Access δοκιμαστική περίοδο των επόμενων τριών ημερών. Στους διακομιστές του παιχνιδιού αναμένεται τελικά μεγαλύτερος συνωστισμός, εφόσον οι developers του φιλόδοξου sci-fi FPS ανακοίνωσαν και πως όλοι όσοι έχουν ενεργή συνδρομή στο PlayStation Plus θα πάρουν και αυτοί "εισιτήριο" για την closed beta. Αν, λοιπόν, είστε εγγεγραμμένοι στο PS Plus μπορείτε από αύριο 12 Ιουλίου και ώρα 20:00 να ριχτείτε στις online μάχες του Concord, παίζοντας όσο προλαβαίνετε μέχρι και την αντίστοιχη ώρα της 14ης Ιουλίου.

Αν δεν ανήκετε σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες αλλά το Concord εξακολουθεί να σας κινεί την περιέργεια, μη σκάτε, γιατί θυμίζουμε πως το επόμενο ΠΠΣΚ 18-21 Ιουλίου θα διεξαχθεί και μία ανοιχτή δοκιμαστική περίοδος προς όλους τους παίκτες! Μάλιστα, το progress σας ανάμεσα στα δύο sessions θα διατηρηθεί, κάτι που δυστυχώς δεν θα ισχύσει για την πλήρη έκδοση του παιχνιδιού. Ωστόσο, όσοι συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε από τις δύο beta, θα λάβουν δύο in-game rewards που θα κρατήσουν μόνιμα αν αγοράσουν κανονικά το Concord. 

Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε και τις απαιτήσεις συστήματος, σε περίπτωση που ανησυχείτε ότι το PC σας δεν μπορεί να σηκώσει το Concord. 

Η πλήρης κυκλοφορία του παιχνιδιού έχει προγραμματιστεί για τις 23 Αυγούστου!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.