ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Όλη η σειρά παιχνιδιών Kingdom Hearts έρχεται στο Steam

Ώρα να χαθείτε στο Dark Seeker Saga.

Σε άκυρο χρόνο η Square Enix αποφάσισε να εκπληρώσει μία τεράστια επιθυμία των JRPG fans. Όπως περιγράφει στο σχετικό blog post, πρόκειται να επανακυκλοφορήσει όλα τα games της σειράς Kingdom Hearts αυτή τη φορά μέσω του Steam, δίνοντας πρόσβαση σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό στο απόλυτο crossover με τους κόσμους της Disney. Από τις 13 Ιουνίου μπορείτε να περιμένετε τα Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue και Kingdom Hearts III + Re Mind DLC να είναι πλέον διαθέσιμα και στην πλατφόρμα της Valve, ενώ θα μπορείτε να τα αποκτήσετε και όλα μαζί αν αγοράσετε το Kingdom Hearts Integrum Masterpiece Bundle.

Μέσα σε αυτά εμπεριέχονται τα remasters κάθε Kingdom Hearts παιχνιδιού και η κανονική έκδοση του KH3, όλα εκ των οποίων κυκλοφόρησαν ανά τα χρόνια σε διάφορες πλατφόρμες (PS2, PS3, PSP, Nintendo DS, κλπ). Το ίδιο ισχύει και για τις animated ταινίες του franchise που έχουν γίνει τμήματα των ReMIX τίτλων.

Δεν γίνεται να μην διπλοσκεφτούμε αυτή την κίνηση γνωρίζοντας πως υπάρχει ένα Kingdom Hearts IV στον ορίζοντα. Μπορεί να έχουν περάσει δύο χρόνια από την πρώτη και τελευταία φορά που το είδαμε, όμως δεν αποκλείεται το Steam launch να σχετίζεται με την επιστροφή του KH4 στη δημοσιότητα, τώρα που πλησιάζουν τα καλοκαιρινά shows. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.