ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ολοταχώς προς το PS Plus Premium το Buzz Lightyear of Star Command του PS1

Στο PS5 και ακόμα παραπέρα!!!

Η Ταϊβάν τείνει να γίνει ο μόνιμος ιθύνοντας σχετικά με την πρόωρη αποκάλυψη των κλασσικών παιχνιδιών που προστίθενται στο PlayStation Plus Premium. Αυτή τη φορά στον πίνακα αξιολόγησης της Ταϊβάν βρέθηκε το Buzz Lightyear of Star Command.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2000 για το PS1 από την Activision, ως ένα action shooter platformer με πρωταγωνιστή τον διάσημο και αγαπητό χαρακτήρα της Disney, Buzz Lightyear. Αν και αρκετοί από εμάς μπορεί να έχουμε ευχάριστες παιδικές αναμνήσεις γύρω αυτό το game, οι κριτικοί τις εποχής δεν είχαν ακριβώς παρόμοια άποψη. Με μία γρήγορη αναζήτηση στο Metacritic, το Buzz Lightyear of Star Command κατέχει τον βαθμό 55%, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως κάποιος δεν μπορεί να περάσει καλά παίζοντάς το.

Τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια που έγιναν και αυτά rated στο ίδιο σύστημα αξιολόγησης και αναμένεται να εισαχθούν στον κατάλογο του PS Plus Premium είναι τα Thrillville και Thrillville off the Rails του PSP. Ακόμα μπορεί να μην έχει επιβεβαιωθεί πως τα τρία παραπάνω παιχνίδια θα αποτελέσουν τις νέες προσθήκες των κλασσικών παιχνιδιών, όμως η πρόσφατη προϊστορία με παρόμοιες αξιολογήσεις της Ταιβάν, όπως έγινε για παράδειγμα με το παιχνίδι Up της Pixar, το καθιστούν ως δεδομένο.

Πηγή: Gematsu

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.