ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σε ανάπτυξη βρίσκεται online co-op combat παιχνίδι από studio του PlayStation

Μαγεία και δράκοι στο Λονδίνο.

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις δύο βδομάδες πριν την κυκλοφορία του μεγαλύτερου παιχνιδιού της Sony για το 2022, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και τα μικρότερα studios του PlayStation δουλεύουν πάνω σε πιθανά διαμαντάκια.  Σε ένα από αυτά εργάζονται και οι developers του London Studio, οι οποίοι μας έδωσαν μία γεύση από το νέο τους project.

“Το νέο μας project είναι ένα online co-op combat game, που όπως βλέπετε εδώ, διαδραματίζεται σε ένα modern fantasy Λονδίνο. Το βασικό πράγμα για αυτό είναι ότι είναι ένας PlayStation 5 τίτλος – όχι VR όπως ο προηγούμενος μας τίτλος. Και είναι το πιο φιλόδοξο project που έχουμε κάνει ποτέ.”, δήλωσε η επικεφαλής του studio Tara Saunders. Καθώς δεν υπάρχει καμία αναφορά σε περίοδο κυκλοφορίας ή και στο όνομα του παιχνιδιού, υποθέτω πως πρέπει να βρίσκεται σε αρχικές φάσεις της ανάπτυξης. Όμως με ένα concept art σαν αυτό, αναμένουμε όλοι περισσότερες πληροφορίες για το επόμενο game του London Studio.

Πηγή: sie.com

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88