ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σύντομα ξεκινά η open-beta του MultiVersus

Δείρε τον Scooby-Doo, ξέρεις ότι το θέλεις.

H Warner Bros. Games ανακοίνωσε πως η open beta του MultiVersus θα ξεκινήσει για όλους στις 26 Ιουλίου και λίγο νωρίτερα, στις 19 Ιουλίου, για όσους πήραν μέρος στο closed alpha ή έλαβαν κωδικό μέσω Twitch Drops.

H beta είναι δωρεάν και περιλαμβάνει οκτώ πίστες, καθώς κι ένα πλούσιο καστ μαχητών για να δοκιμάσετε, από τον Bugs Bunny και τον Scooby Doo ως τον Batman και τη λεγεώνα των υπερηρώων. Η beta περιλαμβάνει 16 χαρακτήρες συνολικά, αλλά το καστ θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται κατά τη διάρκεια της ζωής του παιχνιδιού.

{youtube}dAydKj4j0IA{/youtube}

Στo MultiVersus θα βρείτε διάφορα modes για ανταγωνιστικό παιχνίδι, online και offline όπως 2v2, 1v1, free-for-all 4 παικτών, custom online μάχες, καθώς και A.I αντιπάλους. Εάν θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να μάθετε το σετ κίνησης κάθε χαρακτήρα πριν ξεκινήσετε την ανταγωνιστική σας σταδιοδρομία, υπάρχει το The Lab που είναι ουσιαστικά practice mode και tutorial πακέτο, όπως συνηθίζεται στα fighter games.

Δε γνωρίζουμε ακόμα την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του MultiVersus, αλλά φαίνεται ότι η WB έχει τουλάχιστον αρκετή αυτοπεποίθηση στο τωρινό build, ώστε να μας επιτρέπει να τραβήξουμε την κουρτίνα.

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88