ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Οφθαλμόλουτρο το νέο trailer του Senua's Saga: Hellblade II

Συνοδεύτηκε από ένα εκπληκτικό live perfomance.

Πέρα από βραβεία, ανακοινώσεις και ομιλίες τα The Game Awards περιείχαν και live performances αγαπημένων μουσικών κομματιών από ορισμένα games. Ένα από αυτά ήταν αφιερωμένο στο επερχόμενο Senua's Saga: Hellblade II, με το ύφος τόσο της παράστασης όσο και του τραγουδιού να ταιριάζει απόλυτα στον τίτλο της Ninja Theory, αλλά και στη Σκανδιναβική μυθολογία, με την οποία ασχολείται και το παιχνίδι.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα νέο trailer του Senua's Saga: Hellblade II, που έτρεχε σε Xbox Series X και μάγεψε με τα άκρως ρεαλιστικά γραφικά που διαθέτει το παιχνίδι. Η Senua δείχνει πιο αληθινή από ποτέ, όπως και τα μέρη στα οποία βρίσκεται, ενώ είναι ξεκάθαρο πως έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στα μοντέλα και στις εκφράσεις των χαρακτήρων.

Πήραμε επίσης και μία μικρή γεύση του combat system, το οποίο σε πρώτη ανάγνωση θυμίζει αρκετά αυτό που χρησιμοποιούσε το πρώτο παιχνίδι. Μυστηριώδεις φωνές, φρικτά τέρατα, στεγνοί αποκεφαλισμοί και άφθονο αίμα, είναι μερικά από τα στοιχεία που φαίνεται να κυριαρχούν στο Senua's Saga: Hellblade II κάνοντας μας να το περιμένουμε με ανυπομονησία το 2024.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.