ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Overwatch αποκτά cross-play σε όλες τις πλατφόρμες

Χωρίς δυνατότητα μεταφοράς προόδου από τη μία στην άλλη.

Κάποιος στην Blizzard έπαιξε επιτέλους Death Stranding και συνειδητοποίησε ότι πρέπει να αφήσουμε τις διαφορές μας στην άκρη και να ενωθούμε ενάντια στους Genji mains. Το πιο πρόσφατο update του Battle.net επιτρέπει πλέον το cross-platform play μεταξύ όλων, με μερικούς μικρούς περιορισμούς.

PS4, Xbox One, Switch και PC μπορούν πλέον να τσακώνονται για το ποιος είναι στο payload και επίσης, σπάνια, να απολαμβάνουν μαζί το Overwatch. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τα PS5 και Xbox Series X και S μέσω backwards compatibility. Σημειώστε, ωστόσο, ότι η πρόοδός σας δε μεταφέρεται από πλατφόρμα σε πλατφόρμα. Δε θες να παίζεις χωρίς το αγαπημένο σου εποχιακό Reinhardt skin που έχεις μόνο στο PC; Λυπάμαι ΦΙΛΑΡΑΚΟ. Τα παράπονά σου στη Μπλίζα. Επίσης, το μόνο mode που δε θα υποστηρίζει τη δυνατότητα cross-play είναι το competitive, μια απόφαση που θα ευνοήσει σημαντικά τη μακροζωία περιφερειακών κάθε είδους. 

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στo cross-play πρέπει απλώς να συνδέσετε το Battle.net account σας (και να φτίαξετε ένα αν δεν έχετε ήδη omg) με το λογαριασμό σας στην κονσόλα της επιλογής σας. Το εν λόγω patch ενοποιεί επίσης τα friends list των διάφορων περιοχών σε ένα, εξαιρουμένης της Κίνας, οπότε δε χρειάζεται πλέον να αλλάζετε region για να παίξετε με τους διηπειρωτικούς φίλους σας. Θυμάστε τους pen pals; Οι παίκτες μπορούν να απενεργοποιούν το cross-play κατά βούληση, αλλά στην περίπτωση αυτή το matchmaking θα περιλαμβάνει μόνο παίκτες που έχουν κάνει την ίδια επιλογή, με αποτέλεσμα πιθανώς την επιβράδυνσή του.

Το beta του cross-play για το Overwatch θα κυκλοφορήσει "σύντομα", σύμφωνα με τη Blizzard.

 Πηγή: Polygon

 

 

 

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88