ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Παίρνει τον χρόνο της με το Resident Evil 9 η Capcom

Insiders μιλούν για εσωτερική αναβολή!

Η κυκλοφορία, ακόμα και η ύπαρξη του επόμενου μεγάλου Resident Evil παραμένουν ακόμα σε θεωρητικό στάδιο, αυτό δεν σημαίνει όμως που δεν υπάρχουν άτομα του gaming industry που μπορούμε να εμπιστευτούμε για το background. Ο Dusk Golem, με πολύ καλό ιστορικό στα RE και στα horror games γενικότερα, μας πληροφόρησε μέσα από τον Discord server του The Snitch πως το "Resident Evil 9" μάλλον θα αργήσει λίγο παραπάνω.

Ο συγκεκριμένος πληροφοριοδότης είχε ακούσει προηγουμένως πως φέτος θα βλέπαμε το νέο RE και αυτό θα κυκλοφορούσε μέσα στο 2025, αλλά τώρα μας τα αλλάζει, αφού τον ενημέρωσαν ότι το παιχνίδι έχει δεχθεί delay στα πλάνα κυκλοφοριών της Capcom, κάτι που αλλάζει φυσικά και το χρονοδιάγραμμα γύρω από το οποίο θα αποκαλυφθεί. Παρ' όλα αυτά δεν θα στερηθούμε των Resident Evil games μέχρι τότε, αφού (ξανά μάλλον) αυτό το κενό θα καλυφθεί από κάποιο remake, με τα RE5 και Code Veronica να είναι αυτά που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες.

Σίγουρα η Capcom δεν είχε τα πλάνα της να βγάλει δύο remakes απανωτά, αλλά το γεγονός ότι το RE9 φημολογείται πως θα είναι open world μας προϊδεάζει για ένα μεγάλο project, που σίγουρα θα χρειαστεί παραπάνω χρόνο να "ψηθεί".

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.