ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Palworld: Εξωπραγματικό ορόσημο με πάνω από 25 εκατομμύρια παίκτες

Ένα μήνα μετά το release του.

Πριν από ένα μήνα πιθανώς κανένας να μην μπορούσε να προβλέψει την εμπορική επιτυχία που πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή το Palworld. Το παιχνίδι της Pocket Pair, επηρεασμένο από διάφορα είδη παιχνιδιών, δημιούργησε ένα κράμα που, όπως φαίνεται, ήταν ικανό να κινήσει το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας παικτών.

Πλέον, όμως, δεν μιλάμε για ένα παιχνίδι που κατάφερε απλά να απασχολήσει μία μερίδα παικτών, αλλά για ένα game που συγκέντρωσε 25 εκατομμύρια παίκτες, μέσα στον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του. Το νούμερο, πέραν από εξωπραγματικό, προέρχεται από τους 15 εκατομμύρια αγοραστές μέσω Steam, με τους υπόλοιπους 10 εκατομμύρια να έρχονται από το Xbox και το Game Pass.

Η εταιρεία ανάπτυξης ευχαρίστησε για ακόμα μία φορά την κοινότητα για το μεγάλο αυτό επίτευγμα, ενώ υπόσχεται πως θα συνεχίζει να διορθώνει τα διάφορα bugs, αλλά και πως θα εστιάσει στην αποτροπή του cheating. Το Palworld κυκλοφόρησε στις 19 Ιανουαρίου υπό τη μορφή early access, και μπορεί να το βρει κάποιος είτε μέσω του Steam, είτε μέσω του Xbox.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.