ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Palworld: Συνεχίζει να σαρώνει με 5 εκατομμύρια πωλήσεις σε 3 μέρες

Nintendo μην κοιτάς...

Σε ό,τι πιο trendy σε ολόκληρη τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας εξελίσσεται κάθε 24ωρο που περνάει το Palworld, σημειώνοντας μερικές ακόμη γιγαντιαίες επιτυχίες-ορόσημο. Πέραν του ότι μέτρησε σε κάποια φάση 1.2 εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες, ανεβάζοντάς το στην 6η θέση όλης της ιστορίας του Steam, προ ολίγου η Pocket Pair ανακοίνωσε πως το παιχνίδι έχει πλέον πουλήσει πάνω από 4 εκατομμύρια copies στις 3 ημέρες που είναι διαθέσιμο!

Γύρω στα 86.000 αντίτυπα ανά ώρα πουλάει το Palworld σύμφωνα με τους δημιουργούς του, που ακόμα παλεύουν να διατηρούν τους servers του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε όλοι οι παίκτες να απολαμβάνουν το παιχνίδι και να υπάρχει χώρος για τις ουρές νέων καταναλωτών που μπαίνουν να το πρωτοδοκιμάσουν. Από το πουθενά έχει γίνει καρα-viral και δεν δείχνει να ηρεμεί, όσα κι αν ακούγονται για προβλήματα στη λειτουργία του και τα νομικά περί Nintendo και Pokémon.

Η Pocker Pair συνεχίζει να είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημερώνοντάς μας ανά τακτά διαστήματα για την κατάσταση των servers, ενώ ευχαριστεί όλους όσους πίστεψαν στο παιχνίδι και το πλήρωσαν, ζητώντας τους να αφήσουν review στο Steam. Ο Shuhei Yoshida του PlayStation σχολίασε την πορεία του project των συμπατριωτών του, αναφέροντας πως εξετάζει ήδη τρόπους να το φέρει στο PS οικοσύστημα.

Επαναλαμβάνουμε, είναι ακόμα σε early access. Στο χέρι της Pocker Pair να το στηρίξει και να πολλαπλασιάσει τα κέρδη της.

[UPDATE]: Δεν πέρασαν αρκετές ώρες από τη δημοσίευση του παραπάνω επιτεύγματος για το Palworld και επιστρέφουμε να ανανεώσουμε την είδηση! Πλέον έχει πουλήσει 5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχει καταγράψει 1.5 εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες, έτσι μία Δευτέρα πρωί. Αυτό το νούμερο το ανεβάζει στη θέση νο.3 των κορυφαίων σε ταυτόχρονους παίκτες παιχνιδιών όλης της ιστορίας του Steam, με τους 1.8 εκατομμύρια παίκτες του Counter-Strike 2 στη δεύτερη θέση να απειλούνται ήδη. 

Ακραίο το ότι κατάφερε να αφήσει πίσω του μερικούς online γίγαντες όπως το Lost Ark και το DOTA 2, των AMAZON ΚΑΙ STEAM. Τα ξαναλέμε σε λίγες ώρες/μέρες I guess με το επόμενο στάδιο της επιτυχίας του.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.