ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πάνω από 1 εκατομμύριο πωλήσεις μετράει το Stellar Blade

Μέσα σε δύο μόλις μήνες από την κυκλοφορία του!

Η αγάπη του κοινού για το Stellar Blade ήταν κάτι το οποίο το ακούγαμε συχνά και το βλέπαμε στις ιντερνετικές γειτονιές του gaming, όμως τώρα φαίνεται να έχουμε και πιο απτά στοιχεία. Αυτό γιατί, όπως μεταδίδει στο X ο δημοσιογράφος Kami μεταφράζοντας ένα άρθρο του Game’s Talk.net, η Shift Up υπολογίζει πως το πρόσφατο πόνημα της και αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation 5 έχει πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα, τόσο φυσικά όσο και digital, από τον Απρίλιο που κυκλοφόρησε.

Παράλληλα, έγινε λόγος και για μία ενδεχόμενη PC έκδοση του παιχνιδιού, την οποία η εταιρεία εξετάζει, αλλά όπως αναφέρει ο CEO της, Kim Hyung-Tae, δεν μπορεί να σχολιάσει για λόγους εμπιστευτικότητας λόγω σύμβασης που έχει υπογραφεί από την Κορεάτικη εταιρεία. Προσωπικά θα έλεγα πως ένα τέτοιο σχόλιο μόνο θετικό μπορεί να είναι για το μέλλον του Stellar Blade και τον ερχομό του στο PC περιβάλλον, το οποίο σίγουρα έχει και η Sony στο μυαλό της.

Το Stellar Blade αποτελεί μία από τις λίγες και καλές εκπλήξεις της χρονιάς και όπως ανέφερε ο φίλτατος Γιάννης στο review του -το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ- αποτελεί ένα “πολύ περίεργο, αλλά λειτουργικό και θεαματικό παιχνίδι δράσης, καθώς και ένα από τα πιο εφετζίδικα games της γενιάς”.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...