ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πάνω από 250 υπάλληλοι της CD Projekt RED δουλεύουν πάνω στο νέο The Witcher

Και θα γίνουν πολλοί περισσότεροι μετά το Phantom Liberty.

Πρόσω ολοταχώς για την ανάπτυξη του επόμενου The Witcher παιχνιδιού, που για την ώρα λέγεται «Project Polaris», έχει βάλει η CD Projekt RED, τώρα που βαδίζει σε καταληκτικές διαδικασίες για την κυκλοφορία του Phantom Liberty DLC και του μεγάλου update του Cyberpunk 2077.

Όπως επιβεβαιώθηκε από τον CEO της εταιρείας, Adam Kiciński, η άφιξη της νέας εποχής του Cyberpunk θα κλείσει έναν μεγάλο κύκλο για το πολωνικό στούντιο, κάτι που θα επιτρέψει στο υψηλότερο ποσοστό του development team να μεταβεί στο νέο The Witcher. Ήδη υπάρχουν 250+ άτομα που εργάζονται πάνω στο επόμενο κεφάλαιο της πολυβραβευμένης RPG σειράς, ενώ αυτό το γκρουπ θα πλαισιωθεί από αρκετές μονάδες του Cyberpunk.

Ορίστε τα όσα δήλωσε περί Witcher στο earnings call της CDPR:

«Στο τέλος του Ιουλίου η ομάδα του Phantom Liberty που εργαζόταν πάνω στην pre-release φάση του αποτελούταν από 300 άτομα. Ο συγκεκριμένος αριθμός είναι μικρότερος του αντίστοιχου στο τέλος του 2022, αλλά παραμένει ακόμα η μεγαλύτερή μας ομάδα. Από την άλλη, η ομάδα του Polaris είχε φτάσει σχεδόν τα 260 άτομα στο τέλος του Ιούλη.

Αφού κυκλοφορήσουμε το Phantom Liberty, θα μεταφέρουμε μεγάλο κομμάτι αυτής της ομάδας στο Polaris.»

Εύκολο να υποθέσουμε, λοιπόν, πως μετά τις 26 Σεπτεμβρίου και την άφιξη του νέου περιεχομένου του Cyberpunk 2077, η υπο-ομάδα της CDPR που είναι υπεύθυνη να μας παραδώσει το επόμενο The Witcher θα προσεγγίσει τα 500 άτομα first-party δυναμικού. Σίγουρα η κυκλοφορία του απέχει πολύ ακόμα, όμως το γεγονός πως θα έχει την πλήρη εστίαση των developers δείχνει πως ήδη βρίσκεται σε βαθύ τμήμα της παραγωγής του.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.