ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Παραμένει υπό ανάπτυξη το Splinter Cell Remake και στοχεύει στο 2026

Για πρώτη φορά χωρίς την Unreal Engine!

Ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Insider Gaming δίνει πνοή στην επιστροφή του Sam Fisher, εφόσον μας διαβεβαιώνει πως όλα βαίνουν καλώς με το development του Splinter Cell Remake στην Ubisoft Toronto. Το παιχνίδι που ξεκίνησε με την κωδική ονομασία "Project North" και πλέον γνωρίζουμε ότι είναι μία επανέκδοση του αυθεντικού Tom Clancy's Splinter Cell φτιάχνεται με τη χρήση της Snowdrop Engine, την οποία έχουμε δει εν δράσει σε πρόσφατα δημιουργήματα της Ubisoft όπως τα Avatar: Frontiers of Pandora και Star Wars Outlaws.

Οι πηγές του Tom Henderson αναφέρουν πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ανάπτυξη του παιχνιδιού, ούτε παίζει σενάριο ακύρωσης όπως έτυχε να ακουστεί, ίσα-ίσα που οι δημιουργοί του ευελπιστούν -έστω ανεπίσημα- να το κυκλοφορήσουν μέσα στο 2026. Όταν το παιχνίδι ανακοινώθηκε στον μακρινό πια Δεκέμβριο του 2021 είχε διευκρινιστεί πως βρισκόταν ακόμα σε πάρα πολύ πρώιμο σημείο δημιουργίας, για αυτό και 3 χρόνια αργότερα εξακολουθούμε να μην έχουμε νέα του.

Αν όλα γίνουν όπως αναφέρονται παραπάνω, η Ubisoft θα έχει δύο μεγάλα remakes σε στοίχιση για το 2026, εφόσον για εκείνη τη χρονιά έχει μεταφερθεί πια και το -από την αρχή φτιαγμένο- Prince of Persia: The Sands of Time

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.