ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Παρελθόν από την Ubisoft ο δημιουργός των Mario + Rabbids

Ανακοίνωσε την αποχώρησή του ο Davide Soliani.

Μετά από 2.5 δεκαετίες υπηρεσίας στην Ubisoft σε πολλαπλούς ρόλους και πόστα, ο Davide Soliani ενημερώνει τους φίλους και το κοινό του πως ετοιμάζεται για το επόμενο στάδιο της καριέρας του. Μέσα από μία συγκινητική ανακοίνωση στα social media, ο οραματιστής του Mario + Rabbids αποκαλύπτει πως αφήνει την Ubisoft Milan ύστερα από 25 γεμάτα χρόνια. 

Ακολουθεί η δημοσίευσή του στο X:

"Γεια σε όλους. Μετά από 25 χρόνια, 11 από τα οποία πέρασα όμορφα δουλεύοντας με τη Nintendo στο Mario+Rabbids μαζί με την απίστευτη κοινότητα παικτών μας, αποφάσισα να φύγω από την Ubisoft για να ξεκινήσω μια νέα περιπέτεια. Δεν μπορώ να πω περισσότερα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για όλα, αλήθεια 🙏❤️"

Όλο αυτό μας πιάνει προ εκπλήξεως, εφόσον μπορεί το Sparks of Hope να μην έπιασε τα νούμερα του Kingdom Battle αλλά πούλησε αρκετά εκατομμύρια αντίτυπα και γενικά φαινόταν πως υπήρχε ακόμα θετική αύρα γύρω από το όνομά του. Φυσικά, αυτή η εξέλιξη αφορά τον ίδιο και όχι την ευρύτερη ομάδα της Ubisoft Milan, η οποία έχει πολλή δουλειά να κάνει ως support studio σε τεράστια επερχόμενα Ubisoft games, όπως το Star Wars Outlaws.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.