ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Παρουσιάστηκε το νέο PvP mode του Palworld

Μπείτε στην αρένα με πραγματικούς παίκτες!

Με ένα εξαιρετικά σύντομο teaser trailer στο αποψινό The Triple-i Initiative Showcase, η Pocket Pair ανακοίνωσε και επίσημα τον ερχομό ενός νέου PvP mode για το άκρως επιτυχημένο Palworld, με την ονομασία Pal Arena. Στο νέο multiplayer mode οι παίκτες θα μπορούν πλέον να έρθουν αντιμέτωποι με άλλους παίκτες και τα Pokémon-like ζωάκια τους, σε μάχες.

Αν και την πληροφορία αυτή τη γνωρίζαμε ήδη από τον περασμένο Γενάρη, είχαμε μείνει απλά στο ότι το εν λόγω mode θα ερχόταν αφού πρώτα η Pocker Pair διόρθωνε τα τεχνικά προβληματάκια που ταλαιπωρούσαν το παιχνίδι. Προβληματάκια που όμως δεν φαίνονταν να είναι και κάποιος σημαντικός αποτρεπτικός παράγοντας για τους παίκτες μιας και μέσα σε τρεις μέρες το παιχνίδι είχε πουλήσει τουλάχιστον 5 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ στις αρχές του Φλεβάρη μετρούσε πάνω από 19 εκατομμύρια παίκτες.

Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του mode δεν έχουμε, όμως ξέρουμε πως αυτό θα έρθει μέσα στο 2024.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...