ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Παρουσιάστηκε το Shattered Space DLC του Starfield

Διαθέσιμο ήδη το μεγάλο update του Ιουνίου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Bethesda Softworks προέβη στην παρουσίαση του πρώτου expansion για το Starfield, που λέγεται Shattered Space. Το trailer παρουσιάζει μία αρκετά πιο μυστήρια πτυχή του παιχνιδιού, με διάφορα ψυχεδελικά χρώματα να κάνουν την εμφάνιση τους, μαζί με αόρατους εχθρικούς εξωγήινους.

Στο νέο αυτό expansion θα κληθούμε να εξερευνήσουμε μία νέα τοποθεσία, καθώς θα ταξιδέψουμε σε έναν μυστηριώδης διαστημικό σταθμό, ο οποίος φαίνεται να κρύβει διάφορα σκοτεινά μυστικά, ενώ συνδέεται κάπως με το House of Varun. Πρόκειται για μία ολοκαίνουρια ιστορία στο σύμπαν του παιχνιδιού της Bethesda Softworks, το οποίο κυκλοφόρησε στις 6 Σεπτεμβρίου του 2023. Πάντως, αν και αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του έτους, δεν μάθαμε ακόμα την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του Shattered Space.

Επιπλέον, το Starfield μόλις έλαβε ένα μεγάλο νέο update, το οποίο προσθέτει επίσημη υποστήριξη mod, μέσω του Creation Kit για τους παίκτες του παιχνιδιού στο Steam. Μαζί με αυτό, το παιχνίδι εμπλουτίστηκε με νέες αποστολές, τοποθεσίες, όπλα και gear, αλλά και με διάφορα άλλα πιο μικρά πραγματάκια, που θα κρατήσουν τους παίκτες σε εγρήγορση μέχρι την κυκλοφορία του expansion.  Πρόσφατα το Starfield είχε λάβει ένα επίσης μεγάλο update, το οποίο ξεκλείδωσε τη δυνατότητα των 60FPS και στις κονσόλες Xbox.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.