ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πάρτε δωρεάν ένα τρελό action game κηπουρικής

Φοροδιαφυγή και σφαγή λαχανικών!

Είναι από τις εβδομάδες που η Epic Games μας εκπλήσσει με τα games που βρίσκει να μοιράσει δωρεάν στο κοινό του client της. Μόνο από το όνομα, το Turnip Boy Commits Tax Evasion δημιουργεί πολλά ερωτηματικά ως προς το concept του και τη σύλληψη αυτού, ωστόσο το gameplay είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει: ένα ζωντανό γογγύλι, που ζει αποφεύγοντας να πληρώνει τα συμφωνημένα στη λαχανο-κυβέρνηση και που διατίθεται να θερίσει κάθε κινούμενο βλαστό που θα προσπαθήσει να το αναγκάσει να γίνει νομοταγές.

Σε περίπτωση που νομίζετε ότι τρολλάρουμε ή δεν πιάσατε το νόημα, ορίστε η περιγραφή του παιχνιδιού και ένα χαρακτηριστικό τρέιλερ για να κατατοπιστείτε:

"Πάρτε τον έλεγχο ενός αξιολάτρευτου γογγυλιού, που τυγχάνει να αποτελεί απόλυτη απειλή για την κοινωνία. Μετά την αποτυχία να πληρώσετε φόρους και να εκδιωχθείτε από το σπίτι σας, πρέπει να ξεκινήσετε μια επική αποστολή για να ξεπληρώσετε το τεράστιο χρέος σας στον δήμαρχο Κρεμμύδη. Χρησιμοποιείτε εργαλεία κήπου για να λύσετε φυτικούς γρίφους, να συναντήσετε εκκεντρικά λαχανικά και φρούτα και να αναλάβετε ύπουλες μάχες ενάντια σε μεγάλα και μικρά ζώα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ανακαλύψτε τι χαλάει αυτή την κηπο-κοινότητα και σηκωθείτε για να γκρεμίσετε τη διεφθαρμένη κυβέρνηση των λαχανικών!"

Το συγκεκριμένο indie παιχνιδάκι των Snoozy Kazoo και Graffiti Games θα διατίθεται δωρεάν για PC μέσω του Epic Games Store για τις επόμενες 7 ημέρες, όταν και θα αντικατασταθεί από το Golden Light.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το Turnip Boy Commits Tax Evasion.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.