ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πάρτε δωρεάν το Golden Light για PC

Από τα games που θα σας μείνουν αξέχαστα!

Συνεχίζοντας τα σουρεάλ δωράκια για ακόμα μία βδομάδα, η Epic Games μας δίνει αυτή τη φορά την ευκαιρία να εντάξουμε δωρεάν στη συλλογή μας το Golden Light. Σίγουρα δεν το έχετε ακούσει, οπότε let me tell you this: δεν έχετε ξαναπαίξει ποτέ σας κάτι τόσο τρελό. Εν γένει μιλάμε για ένα survival-horror FPS με roguelike δομή, είναι όμως το concept του που το καθιστά τόσο... ας πούμε "ιδιαίτερο". 

Το παιχνίδι μας καλωσορίζει στη Meat Zone, ένα μέρος που εχθροί και σύμμαχοί μας είναι τα έντερα και οι τερατουργηματικές μεταλλάξεις αυτών. Στο παιχνίδι πρέπει να χρησιμοποιείτε ό,τι εργαλεία βρίσκετε ώστε να κατακρεουργείτε κάθε ανεξήγητη απειλή, να τρώτε σπλάχνα και να δημιουργείτε όπλα-μίξεις κανονικών αντικειμένων και ανθρώπινων οργάνων. Η απεικόνιση όλων αυτών γίνεται βέβαια με τρομερά γελοίο τρόπο, εφόσον το εφηβικό χιούμορ βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της δημιουργίας.

Μην περιμένετε να βγάλετε άκρη από αυτό που θα δείτε. Σας συμβουλεύουμε απλά να ευχαριστηθείτε την τραγικότητά του αφιλτράριστα, ενώ πίσω της κρύβεται μία ενδιαφέρουσα πρόκληση, τυχαία levels και items, όπως και άφθονα σατιρικά events.

Το παιχνίδι θα μοιράζεται δωρεάν για PC μέσω του Epic Games Store μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου, όταν και θα αντικατασταθεί από τα Earthlock και Surviving the Aftermath.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε δωρεάν το Golden Light.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.