ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πάρτε δωρεάν το Legend of Keepers: Career of a Dungeon Manager μέσω GOG

Χρόνος υπάρχει να το κατεβάσετε. Να το παίξετε όμως;

Υπάρχουν πολλά μανατζεροπαιχνίδα εκεί έξω, μερικά τωόντι εθιστικά. Το συγκεκριμένο, που τυγχάνει να μοιράζει δωρεάν για PC το GOG.com, είναι πολύ ιδιαίτερο, εφόσον το Legend of Keepers: Career of a Dungeon Manager αντί να σας βάλει να διαχειριστείτε μία αθλητική ομάδα ή να χτίσετε μία πόλη σας προκαλεί να διαχειριστείτε μπουντρούμια. Όλα αυτά τα dungeons που επισκέπτεστε στα βαρύγδουπα και εκτενούς περιεχομένου RPG's, you know?

Θα πρέπει κοινώς να δομήσετε τα πάντα που αφορούν ένα video game dungeon, όπως την κατανομή των εχθρικών μονάδων, το balancing του damage, το στήσιμο παγίδων και οτιδήποτε μπορεί να ταλαιπωρήσει γενικότερα τους "πρωταγωνιστές" της CPU που έρχονται απονήρευτοι προς τα custom levels που οραματιστήκατε. Μέσα σε όλο αυτό μπλέκεται και το roguelike στοιχείο, εφόσον το παιχνίδι θέλει να πραγματοποιείτε μέγιστης διάρκειας "runs", δηλαδή απόπειρες δημιουργίας dungeons που δεν υπερνικώνται, μαθαίνοντας τα τερτίπια κάθε αντιπάλου και νέες στρατηγικές. 

Αν ψηθήκατε από την όλη ιδέα δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ και να ακολουθήσετε τα βήματα εξαργύρωσης του παιχνιδιού μέσα από το GOG. Είναι πανάλαφρο από άποψη απαιτήσεων και πολύ εύκολο στην εκμάθηση.

Το Legend of Keepers: Career of a Dungeon Manager θα διατίθεται δωρεάν μέχρι τις 5 Ιανουαρίου του 2024.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.