ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πάρτε δωρεάν το The Callisto Protocol μέσω Epic Games Store

Άχαστη ευκαιρία μαζί με το Gigantic: Rampage Edition!

Ακόμα και αν είστε από αυτούς που συνήθως αγνοούν τα εβδομαδιαία δωράκια της Epic Games, αυτή τη φορά ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Αυτό διότι για το επόμενο 7ήμερο σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε ένα video game πολύ μεγάλης παραγωγής και ονόματος, και να το συνδυάσετε με ένα online game για παρέες.

Ο λόγος αρχικά για το The Callisto Protocol, τον πνευματικό διάδοχο του Dead Space από τον δημιουργό του Dead Space, που πατά στο σχεδιάγραμμα του δημοφιλούς survival horror game και δοκιμάζει παράλληλα μερικά δικά του πράγματα. Μπορεί από άποψη κριτικών ή πωλήσεων να μην τα πήγε εξαιρετικά, αλλά δεν παύει να είναι ένα τεχνικά φιλόδοξο και σε σημεία εντυπωσιακό παιχνίδι, που σίγουρα θα αρέσει σε όσους στήνουν τα δικά τους horror nights και αρέσκονται να αντιμετωπίζουν εξωγήινους ή να αντικρίζουν πολύ σκληρές σκηνές.

Το δεύτερο δωρεάν game είναι το Gigantic: Rampage Edition, ένα 5v5 MOBA hero shooter με 23 χαρακτήρες και πολύ τζέρτζελο. Η κατηγορία που ανήκει μαρτυρά όσο να 'ναι τη δομή του, δηλαδή η κάθε ομάδα πρέπει να καταστρέψει τα objectives των αντιπάλων της, ενώ η δε Rampage Edition αυξάνει τον αριθμό των modes, των χαρτών και του γενικότερου περιεχομένου.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το The Callisto Protocol!

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το Gigantic: Rampage Edition!

Αμφότερα μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν μέσα από το Epic Games Store μέχρι και την επόμενη Πέμπτη στις 18:00, όταν και θα αντικατασταθούν από τα Fallout Classic Collection και Wild Card Football.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.