ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πάρτε δωρεάν το The Evil Within 2 για PC

Μαζί με ακόμα ένα game!

Σε Halloween ρυθμούς κινείται το Epic Games Store, που θέλησε να ταιριάξει την περίσταση απαντώντας "treat" στο κοινό της και δίνοντάς του 1+1 παιχνίδια τρόμου να παίξει, χωρίς κόστος.

Το μεγάλο όνομα του διπλού δώρου είναι φυσικά το The Evil Within 2, της Tango Gameworks και του θρυλικού δημιουργού του Resident Evil. Σε αυτό ελέγχετε τον Sebastian Castellanos, στην προσπάθειά του να σώσει την κόρη του από έναν εφιαλτικό κόσμο. Η Bethesda κατάφερε να φρικάρει αρκετό κόσμο με αυτό το survival-horror, που φημίζεται για τους δημιουργικούς τρόπους που θα προσπαθήσει να σας τρομάξει. Αν, λοιπόν, γιορτάζετε το spooky έθιμο, μπορείτε εύκολα να το ταιριάξετε με το The Evil Within 2.

Σε παρόμοιο μουντ, αλλά πολύ μαλακότερο, το δεύτερο δωράκι του Epic Games Store. To Tandem: Tale of Shadows δεν φέρει σε καμία περίπτωση τη φρίκη του προαναφερθέντος, ωστόσο είναι αρκετά stressful, δεδομένου του ότι έχετε να εξερευνήσετε έναν σκοτεινό οίκο με παγίδες και δυσάρεστες εκπλήξεις, ελέγχοντας την Emma και το φιλικό της αρκουδάκι. Ανήκει περισσότερο στην κατηγορία των puzzle-platformers από ό,τι σε αυτή του τρόμου, αλλά μπορείτε να βρείτε γοητεία στη βικτωριανή αισθητική του και στην έλλειψη φωτός.

Αμφότερα είναι διαθέσιμα προς δωρεάν απόκτηση μέσω του Epic Games Store μέχρι την επόμενη Πέμπτη 2 Νοεμβρίου.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το The Evil Within 2.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Tandem: Tale of Shadows.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.