ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Paul Phoenix γκρεμίζει τοίχους στο νέο trailer του Tekken 8

Η κόμη ακόμα πεσμένη όμως...

Η ομάδα The Tekken Project συνεχίζει να μας τροφοδοτεί με εβδομαδιαία characters trailers, αυτή τη φορά εστιάζοντας στον fan-favorite, ξανθομάλλη και αυτοαποκαλούμενο "δυνατότερο μαχητή του σύμπαντος". Ο λόγος φυσικά για τον Paul Phoenix, έναν χαρακτήρα που παρουσιάζεται στο ρόστερ κάθε Tekken παιχνιδιού ξεκινώντας από το πρώτο κιόλας, ο οποίος γνωρίζαμε πως έρχεται ελαφρώς... αλλαγμένος, εφόσον μήνες τώρα σχολιάζεται το γεγονός ότι το ανορθωμένο μαλλί για το οποίο ήταν γνωστός και διακρινόταν... έχει πέσει. Αυτό βέβαια δεν φαίνεται να τον επηρεάζει ποσώς στην ικανότητά του να παλεύει, εφόσον στο παρόν gameplay trailer τον βλέπουμε να σκάει με μία μηχανάρα στην αρένα, να γκρεμίζει με τη γροθιά του έναν τοίχο και στη συνέχεια να μοιράζει άφθονο πόνο στον Marshall Law.

{youtube}Vz8nUmX63c0{/youtube}

Όπως και σε κάθε προηγούμενο trailer χαρακτήρων του Tekken 8, στο moveset του Paul βλέπουμε μία μίξη από πολύ χαρακτηριστικές επιθέσεις που τον συνοδεύουν εδώ και χρόνια, όπως και μερικά νέα κόλπα, οδηγώντας σε άκρως δημιουργικά και πρωτόγνωρα mix-ups ακόμα και για αυτούς που έχουν "τερματίσει" τη χρήση του στα προηγούμενα installments. Το rage art του δεν θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό ενός υπερβολικού, σούπερ-ντούπερ burning fist και - όπως δηλώνει ο ίδιος - αποδεικνύει πως παραμένει σε top κατάσταση.

Ανανεώνουμε για την επόμενη εβδομάδα που πιθανότατα θα δούμε κάποιον άλλο χαρακτήρα που συμμετέχει στο παιχνίδι (Lars, King, Jack-8, κλπ) και μέχρι τότε σας υπενθυμίζουμε πως το Tekken 8 θα κυκλοφορήσει σε PC, PS5 και Xbox Series X|S.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88