ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δωρεάν για PC το Rising Storm 2: Vietnam μαζί με ένα ακόμη game

Αποκτήστε τα μέσω του Epic Games Store.

Έχω πειστεί πλέον πως πρώτα θα σταματήσει να γυρίζει η γη και μετά θα σταματήσει η Epic Games να μοιράζει δωρεάν παιχνίδια. Σειρά αυτή τη φορά έχουν τα Rising Storm 2: Vietnam και Filament, με το πρώτο να αποτελεί ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό multiplayer FPS, με τους παίκτες σε κάθε ματς να μπορούν να φτάσουν τους 64, ενώ όπως φανερώνει και το όνομα, το παιχνίδι διαδραματίζεται στο Βιετνάμ.

{youtube}9T11NBFgPyE{/youtube}

Από την άλλη, το δεύτερο παιχνίδι είναι το εξαιρετικό Filament, που στοχεύει να στο να μιλήσει στην καρδία όσων επιλέγουν να παίζουν puzzle games. Η οπτική του παιχνιδιού είναι top-down και εκτυλίσσεται σε μεγάλο βαθμό μέσα σε ένα διαστημόπλοιο.

{youtube}dq6Ye657nlc{/youtube}

Και τα δύο αυτά games μπορείτε να τα κατεβάσετε μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα, ενώ έγινε γνωστό πως τα Shadow Tactics και Alba - A Wildlife Adventure θα είναι αυτά που θα τα αντικαταστήσουν.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Rising Storm 2: Vietnam.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Filament.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88