ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δωρεάν για PC το Saturnalia μαζί με ένα ακόμη game

Αποκτήστε τα μέσω του Epic Games Store.

Ακάθεκτη και πιστή στο εβδομαδιαίο ραντεβού της, η Epic Games χαρίζει δύο ακόμα παιχνίδια σε όσους επισκεφτούν το Store της. Το ένα από αυτά είναι το πολύ φρέσκο Saturnalia που κυκλοφόρησε μόλις εχθές, το οποίο σας καλεί να εξερευνήσετε ένα χωρίο στο οποίο όμως τελούνται διάφορα αρχαία μυστήρια. Όπως ίσως καταλάβετε το παιχνίδι είναι ένα survival horror adventure και μάλιστα αρκετά υποσχόμενο.

{youtube}dCQ69jgEamo{/youtube}

Το δεύτερο παιχνίδι της σύντομης αυτής λίστας, είναι το Warhammer 40,000: Mechanicus, όπου σας επιτρέπει να ηγηθείτε σε έναν από τους προηγμένους τεχνολογικά στρατούς. Προσαρμόστε την ομάδα σας, διαχειριστείτε σωστά τους πόρους και ανακαλύψτε ξεχασμένη τεχνολογία, σε ένα από τα πιο αξιόλογα turn-based.

{youtube}XfqF81VPoM0{/youtube}

Εξαργυρώστε αυτά τα δύο παιχνίδια μέχρι και τις 3 Νοεμβρίου και κρατήστε τα για πάντα στη συλλογή σας.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Saturnalia.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Warhammer 40,000: Mechanicus.

Επιπλέον, έχουν γίνει γνωστά και τα παιχνίδια που θα αντικαταστήσουν τα παραπάνω στις 3 Νοεμβρίου, με αυτά να είναι τα Filament και Rising Storm 2: Vietnam.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88