ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δωρεάν για PC το Shadow Tactics - Aiko`s Choice μαζί με ένα ακόμη game

Χαρίζει πάλι η Epic Games.

Ακόμα μία Πέμπτη, ακόμα δύο δωρεάν παιχνίδια που μπορούμε να προσθέσουμε εντελώς δωρεάν στη συλλογή μας. Η Epic Games αυτή τη φορά χαρίζει τα Shadow Tactics - Aiko`s Choice και Kerbal Space Program, δίνοντας μας μία ολόκληρη εβδομάδα για να τα αποκτήσουμε.

Το Shadow Tactics - Aiko`s Choice είναι ένα standalone expansion, που διαδραματίζεται στην Ιαπωνία την περίοδο Έντο. Αναλαμβάνεται τον έλεγχο της έμπειρης Aiko και των δολοφόνων φίλων της, στην προσπάθεια τους να κυνηγήσουν φαντάσματα του παρελθόντος.

{youtube}7kTbo1wmN-w{/youtube}

Στο Kerbal Space Program αναλαμβάνετε ένα διαστημικό πρόγραμμα μίας εξωγήινης φυλής, με σκοπό να δημιουργήσετε πλήρως λειτουργικά διαστημόπλοια. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε την τροχιά που έχουν αλλά και να φτιάξετε τους δικούς σας διαστημικούς σταθμούς.

{youtube}NZN1WilWKGw{/youtube}

Έχει γίνει επίσης γνωστό και το παιχνίδι που θα αντικαταστήσει τα παραπάνω στις 12 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα, και ονομάζεται First Class Trouble.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το Shadow Tactics - Aiko`s Choice.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το Kerbal Space Program.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88