ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κατεβάστε δωρεάν για PC το Shadow Tactics μαζί με ένα ακόμη game

Η Epic ξαναχτυπά.

Σήμερα είναι Πέμπτη και για τους PC gamers αυτό σημαίνει δωρεάν παιχνίδια από την Epic. Αυτή την εβδομάδα δίνονται δύο παιχνίδια τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε μέχρι και τις  17 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα, και να τα κρατήσετε για πάντα στη βιβλιοθήκη σας. First up, έχουμε το Shadow Tactics: Blades of the Shogun, ένα πανέμορφο top-down tactical stealth game, το οποίο διαδραματίζεται στην απίστευτα δημοφιλή Edo περίοδο της φεουδαρχικής Ιαπωνίας.

{youtube}aIeIlUBJ07M{/youtube}

Για όσους προτιμούν ένα λιγότερο αιματηρό παιχνίδι αυτή τη περίοδο, το δεύτερο παιχνίδι που χαρίζεται στο Epic Games Store είναι το Alba - A Wildlife Adventure. Εξερευνήστε ένα γαλήνιο νησί, με ιδιαίτερο indie εικαστικό και πολλά χαριτωμένα ζωάκια.

{youtube}nCWidTG_6to{/youtube}

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Shadow Tactics: Blades of the Shogun.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Alba - A Wildlife Adventure.

Επιπλέον, γνωστά έγιναν και τα παιχνίδια που θα δοθούν δωρεάν την επόμενη εβδομάδα, με αυτά να είναι τα Evil Dead: The Game και Dark Deity.

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88